Miben segíthetünk?

+36 (70) 631 99 65


Modern, esztétikus terasz szúnyogháló ajtó

Toló szúnyogháló ajtó

Válassza a kiváló minőséget és a remek szakértelmet. Válasszon minket.

Tolópaneles szúnyogháló ajtó

A tolópaneles szúnyogháló leginkább nagyobb felületű erkély, terasz vagy bejárati ajtók védelmére alkalmazható.

Személyre szabott

Az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján gyártjuk le, személyre szabott módon.

Ingyenes kiszállítással

Cégünk ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várja leendő ügyfeleit. Kérjen tőlünk is egy ingyenes ajánlatot.

20 év tapasztalat

Több, mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Válasszon valódi szakembert, válasszon minket.

Rendkívül csendes

A toló szúnyogháló ajtó működtetése közben rendkívül csendes, működtetése könnyed a síneknek köszönhetően.

Bármilyen színben

Fehér, barna és antracit alap színek mellett választhat RAL színek közül is. Ön megálmodja, mi legyártjuk és felszereljük önnek.

2 év garanciával

Szúnyoghálóinkra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. Sok évvel később is fordulhat hozzánk ha meghibásodik szúnyoghálója.

Remek ár

A toló szúnyogháló ajtónkat kiváló minőségben és remek ár / érték aránnyal kínáljuk, amelyet 2 héten belül beépítünk önnek.

Tolóajtós szúnyogháló állatbiztos szúnyoghálóval

Kutya- és macskabiztos szúnyogháló.

Ismerjük, hogy milyen az, amikor kedvenceink közlekedési szokásai okoznak bosszúságot. Válassza az állatbiztos szúnyoghálót, amely egy sűrűbben szőtt, strapabíró szúnyogháló. Képes ellenállni kedvence közlekedési szokásainak.

Ha már megvásárolta a szúnyoghálót, de szeretné a hálót utólag lecserélni egy erősebb szúnyoghálóra annak sincs akadálya. Mi is nagy állatbarátok vagyunk és szívesen megosztjuk önnel a tapasztalatainkat. Kérje ingyenes felmérést, kérjen ingyenes tanácsadást, mi szívesen segítünk önnek.

Tolóajtós szúnyogháló gyártás

2 héten belül legyártjuk és felszereljük új szúnyoghálóját

Tolóajtós szúnyogháló az Ön egyedi igényei és nyílászárója pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le. Sőt, új szúnyoghálóját állatbiztos kivitelben is rendelheti.

Felmérés

Munkatársunk 3 napon belül felkeresi önt felmérés céljából.

Ajánlat

A felmérés végén adunk önnek egy ajánlatot.

Gyártás

Ha elfogadja ajánlatunkat, akkor 2 héten belül legyártjuk új szúnyoghálóját.

Felszerelés

Amikor elkészültünk egyeztettünk önnel egy időpontot a felszereléshez.

Tolóajtós szúnyogháló szerelés

Miért minket válasszon?

Remek ár

Cégünk kiváló minőségű és remek ár / érték aránnyal rendelkező szúnyoghálókat kínálunk, amelyek strapabírók és színűket hosszan megőrzik.

20 év tapasztalat

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Válassza a kiváló szakértelmet, válasszon minket.

Ingyenes kiszállítás

Budapesz és környékén ingyenes szállítással, felméréssel és ajánlatkéréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

2 év garancia

Szúnyoghálóinkra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. Sok év múlva is biztosítunk alkatrészeket szúnyoghálóinkhoz.

Személyre szabott

Szúnyoghálóinkat az Ön egyedi igényei és nyílászárói pontos méretei alapján, személyre szabott módon gyártjuk le.

Kiváló minőség

Szúnyoghálóink alumínium kerettel, maga a háló pedig teflon bevonatú, üvegszálas szúnyogháló. Strapabíró és UV álló. Színét hosszan megőrzi.

Rólunk

Válassza a kiváló szakértelmet, válasszon minket

Cégünk vállalja, hogy Budapest és környékén legyártjuk és felszereljük új szúnyoghálóját. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Kínálatunkban megtalálja a fix keretes, rolós és pliszé szúnyoghálókat ablakra, ajtóra, ahogyan Ön szeretné.

Szúnyoghálóink valóban kiváló minőségűek és remek ár / érték aránnyal rendelkeznek. Az alumínium keretnek köszönhetően szúnyoghálóink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, az UV álló hálónk pedig színét és esztétikus megjelenését hosszan megőrzi. Új szúnyoghálóra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. Hosszú évek múlva is biztosítunk alkatrészeket a javításhoz.

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket. Válasszon magyar céget, válasszon minket. Ha ön is szeretne egy új szúnyoghálót kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja felmérés céljából.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új Tolóajtós szúnyogháló legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 631 99 65 telefonszámunkon munkanapokon H-P :8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Szúnyogháló árak

+36 (70) 631 99 65

ajanlatkeres@napellenzo-szereles.hu

Ajánlatkérés