Miben segíthetünk?

+36 (70) 631 99 65


Szúnyogháló rugó javítás

Gyorsan, egyszerűen és remek árakon

Cégünk vállalja szúnyogháló rugó javítását Budapest és környékén. Vállaljuk továbbá, hogy fix keretes, rolós, tolóajtós és valamennyi modern és esztétikus szúnyogháló javítását. Ingyenes kiszállással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket.

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Szakembereink a helyszínen végzik a szúnyoghálók javítását és általában 30 - 60 percet vesz igénybe. Ha Ön is szeretné igénybe venni szakembereink segítségét a szúnyogháló javítása kapcsán kérem hívjon minket és mi örömmel segítünk önnek.

Szúnyogháló rugó javítás ára: 15 000 Ft-tól.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk Szúnyogháló rugó javítás kapcsán hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 631 99 65 telefonszámunkon munkanapokon H-P :8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Szúnyogháló rugó javítás azonnal

Szakembereink a helyszínen javítják meg szúnyoghálóját

Szúnyoghálók javítására és karbantartására 6 hónap garanciát vállalunk.

Telefonos tájékoztatás

Mondja el nekünk, hogy milyen meghibásodást tapasztal.

Ajánlat

Az ön által elmondottakra adunk önnek egy ajánlatot.

Időpont egyeztetés

Ha ajánlatunkat elfogadja egyeztettünk önnel egy időpontot.

Szúnyogháló javítása

A megbeszéltek szerint érkezünk és megjavítjuk szúnyoghálóját.

Szúnyogháló rugó javítás ár

Miért minket válasszon?

Remek ár

Szakembereink csak a szűkséges javításokat végzik el a piacon elérhető legjobb minőségű alkatrészekkel, hogy sokáig használhassa még szúnyoghálóját.

20 év tapasztalat

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Válassza a kiváló szakértelmet, válasszon minket.

Ingyenes kiszállás

Budapesz és környékén ingyenes kiszállással, felméréssel és ajánlatkéréssel várjuk leendő ügyfeleinket.

6 hónap garancia

Javításra 6 hónap teljeskörű garanciát vállalunk. Ránk bármikor számíthat később is, csak szóljon és szakemberünk érkezik a megbeszélt időpontban.

Válasszon Magyar céget

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket, válasszon Magyar céget, válasszon minket. 

24 órán belül kiérkezünk

Igény szerint szakembereink 24 órán belül kiérkezhet önhöz és a helyszínen megjavítják szúnyoghálóját. Hívjon és segítünk.

Rólunk

Válassza a kiváló szakértelmet, válasszon minket

Cégünk vállalja, hogy Budapest és környékén legyártjuk és felszereljük új szúnyoghálóját. Ingyenes kiszállítással, felméréssel és tanácsadással várjuk leendő ügyfeleinket. Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk az Ön rendelkezésére. Kínálatunkban megtalálja a fix keretes, rolós és pliszé szúnyoghálókat ablakra, ajtóra, ahogyan Ön szeretné.

Szúnyoghálóink valóban kiváló minőségűek és remek ár / érték aránnyal rendelkeznek. Az alumínium keretnek köszönhetően szúnyoghálóink ellenállnak az időjárás viszontagságainak, az UV álló hálónk pedig színét és esztétikus megjelenését hosszan megőrzi. Új szúnyoghálóra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. Hosszú évek múlva is biztosítunk alkatrészeket a javításhoz.

Ne fizesse meg az országokon átívelő szállítási költségeket. Válasszon magyar céget, válasszon minket. Ha ön is szeretne egy új szúnyoghálót kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot amikor szakemberünket fogadni tudja felmérés céljából.


Ha ajánlatot szeretne kérni tőlünk új Szúnyogháló rugó javítás legyártására és felszerelésére kérem hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (70) 631 99 65 telefonszámunkon munkanapokon H-P :8:00 – 18:00 óra között vagy kattintson az ajánlatkérő gombra.

Ajánlatkérés

Szúnyogháló árak

+36 (70) 631 99 65

ajanlatkeres@napellenzo-szereles.hu

Ajánlatkérés